Порошенко знову задекларував мільйони доходів за банківськими вкладами

Читать на русском
Гроші президента. Порошенко задекларував процентів за вкладами, відкритими у Міжнародному інвестиційному банку.

Президент України Петро Порошенко задекларував 1,3 млн грн процентів за вкладами, відкритими у Міжнародному інвестиційному банку.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Главком» з посиланням на зміни до майнового стану глави держави, внесені 2 жовтня.

Як змінилися статки Порошенка за час президентстваДоходи президента Петра Порошенка впали з 2013 року, він втратив катер, два автомобілі й три позиції в рейтингу Forbes.

Проценти були нараховані з п’яти вкладів Порошенка: 94,2 тис. грн, 113 тис. грн, 188,4 тис. грн, 320,3 тис. грн і 600,7 тис. грн. Крім цього, Порошенко вказав, що одержав 2,2 млн грн дивідендів від ПАТ «Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд «Прайм Ессетс Кепітал», який належить керівнику країни.

Нагадаємо, що український президент щомісяця декларує 1 млн грн процентів з депозитів: у січні - 1,02 млн грн; лютому - 1,05 млн грн; березні - 915,2 тис. грн; квітні - 994,4 тис. грн; травні - 958,3 тис. грн; червні - 987,4 тис. грн; липні - 1,06 млн грн; серпні - 1,29 млн грн; вересні - 1,35 млн. грн.

Раніше «Слово і Діло» писало, що перед продажем президентської «Кузні» з неї вивели нерухомість.

Також міністр Петренко розповів про свій відпочинок у Туреччині.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: