Скільки члени Кабміну заробили в серпні

Читать на русском

Нових і виконаних обіцянок Кабінету міністрів у серпні – кіт наплакав, але зарплати міністри та їхні заступники отримали, як завжди, високі. «Слово і Діло» розбиралося докладніше, скільки за минулий місяць отримали члени уряду та їхні заступники.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман знову отримав свої «стабільні» 36 тисяч гривень і посів місце в кінці рейтингу. А найбільш високооплачуваним міністром за підсумками серпня став голова Міністерства закордонних справ Павло Клімкін – 90,3 тисячі гривень (для порівняння, найбільш високооплачуваний міністр липня Андрій Рева отримав тоді 143 тисячі).

Скільки в липні заробили члени КабмінуЗа підсумками липня найкращі зарплати в Міністерстві соціальної політики. Андрій Рева заробив більш ніж 143 тисячі гривень, один із його заступників – більш ніж 157 тисяч.

На другому місці за рівнем заробітної плати – міністр молоді і спорту Ігор Жданов, він отримав 77,4 тисячі гривень. На третьому – міністр оборони Степан Полторак і його 71,4 тисячі.

У хвості рейтингу, як завжди, міністр інформаційної політики Юрій Стець, який отримує лише оклад, і міністр аграрної політики Тарас Кутовий, який не отримує нічого. Високими зарплатами в серпні також не можуть похвалитися віце-прем'єр-міністри Іванна Климпуш-Цинцадзе і В'ячеслав Кириленко, вони отримали близько 18,5 тисяч гривень.

Із заступників найбільше в серпні отримав перший заступник голови Міністерства економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов – 171,4 тисячі гривень. Стабільно висока зарплата в заступниці міністра соціальної політики Ольги Крентовської, цбого разу 149,7 тисячі гривень.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» аналізувало, як проект бюджету-2019 відрізняється від проекту на цей рік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: