У Кличка відзвітували про готовність транспорту до зими

Читать на русском
Симонов також повідомив про зміну графіка перезмін комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них».

Всі транспортні підприємства Києва готові до осінньо-зимового періоду на 95%.

Про це повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Симонов, передає прес-служба КМДА, пише «Слово і Діло».

Як мери забезпечують міста комунальним транспортомМери обласних центрів обіцяють закупити нові автобуси і тролейбуси, добудувати метро і оновити фунікулер.

Симонов також повідомив про зміну графіка перезмін комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них».

«У цьому сезоні перезміни проводитимуться о 10:00, що забезпечить максимальну ефективність під час прибирання міста від снігу в години пік», - зазначив він.

За його даними, до початку осінньо-зимового періоду кількість снігоприбиральної техніки збільшиться до 424 одиниць.

Крім цього, Департамент транспортної інфраструктури розробив єдині схеми очищення від снігу внутрішньоквартальних проїздів, тротуарів і зупинок громадського транспорту з визначенням меж відповідальності між КП «ШЕУ районів», КП «УЗН районів», КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду районів» і КП «Київпастранс». Це дозволить більш ефективно відпрацьовувати прибирання снігу кожному з вищезазначених комунальних підприємств.

Нагадаємо також, що в Києві на місяць обмежать рух по Північному мосту.

Раніше повідомлялося, нічна стихія в Києві заблокувала роботу громадського транспорту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: