Москалькова повідомила, в якому стані перебуває Сенцов

Читать на русском
Уповноважений Росії з прав людини заявила, що український режисер приймає поживні суміші внутрішньовенно і у вигляді порошку.

Російський омбудсмен Тетяна Москалькова заявила, що стан здоров'я Олега Сенцова «стабільний», йому «скориговано програму лікування».

Як пише «Слово і Діло», про це Москалькова розповіла у четвер, 4 жовтня, коментуючи результати обстеження Сенцова, повідомляє Радіо Свобода.

Обмін Сенцова на засуджених у США росіян. Про що свідчить поява такого плану та чи реально це?Російські ЗМІ пишуть, що влада РФ готова обміняти Сенцова на засуджених у США росіян Віктора Бута та Костянтина Ярошенка, а також Марію Бутіну. В Кремлі кажуть, що не в курсі такого плану, США мовчать. Чи можливий узагалі такий механізм?

«З приводу стану здоров'я Сенцова - він знаходиться під постійним наглядом лікарів безпосередньо в колонії в Ямало-Ненецькому окрузі і цивільних лікарів. Останнє обстеження було кілька днів тому, було скориговано його лікування», - сказала вона.

Москалькова також заявила, що «Сенцов приймає поживні суміші внутрішньовенно і приймає у вигляді порошку інші поживні суміші».

«Лікарі вважають, що його стан здоров'я стабільний. Я цю інформацію отримую в щоденному режимі від уповноваженого в Ямало-Ненецькому автономному окрузі, від начальника колонії», - підкреслила вона.

Раніше адвокат заявляв, що у Сенцова серцева недостатність і ревматизм.

Нагадаємо, Європейський суд з прав людини прийняв до розгляду позов Сенцова. ЄСПЛ надав термін уряду РФ до 16 січня 2019 року подати свій письмовий висновок.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: