Адвокат повідомив тривожні новини про здоров'я Сенцова

Читать на русском
Також в українця ревматизм нижніх кінцівок, з'явилися проблеми з печінкою й нирками, адже на тлі голодування в нього змінився стан крові.

В ув'язненого в Росії українського режисера Олега Сенцова виявлені серцева недостатність і ревматизм.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив його адвокат Дмитро Дінзе в коментарі «Радіо Свобода» у вівторок, 2 жовтня.

У Кремлі відхрестилися від можливого обміну Сенцова на трьох росіянДмитру Пєскову нічого не відомо про плани обміну засудженого в Росії українського режисера Олега Сенцова на засуджених у США трьох росіян.

«Так, загострення в нього (Сенцова – ред.). У нього проблеми із серцем – серцева недостатність. Також ревматизм нижніх кінцівок, з'явилися проблеми з печінкою й нирками, тому що на тлі голодування в нього змінився стан крові», – повідомив адвокат.

Дінзе додав, що Сенцову прокапали глюкозу та поживні суміші. Крім того, йому призначають певні препарати, які він вживає.

Як повідомлялося, 14 травня 2018 року Олег Сенцов оголосив голодування з вимогою звільнити всіх утримуваних Росією українських в'язнів. За ці майже три місяці він пережив кілька криз голодування, однак припинити протест відмовляється.

Управління федеральної служби виконання покарань РФ по Ямало-Ненецькому автономному округу оприлюднило фото засудженого українського режисера Олега Сенцова.

Як стало відомо раніше, Уляна Супрун вимагає допустити до Сенцова українських лікарів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: