Порошенко просить Раду дозволити взяти кредит у ЄС

Читать на русском
Президент української держави визначив закон про ратифікацію кредитної угоди з Євросоюзом як невідкладний.

Президент Петро Порошенко в четвер, 4 жовтня, вніс до Верховної Ради проект закону про ратифікацію кредитної угоди між Україною і Євросоюзом про залучення кредиту в розмірі 1 млрд євро.

Як пише «Слово і Діло», законопроект зареєстрований на сайті парламенту під номером №0203. Зазначається, що президент визначив закон як невідкладний.

Держбюджет-2019: чого МВФ побоюється та чекає від владиКабінет міністрів Україні представив у Верховній раді проект бюджету на 2019 рік. Більше про кошторис знають експерти.

Нагадаємо, 29 травня Рада Європейського Союзу затвердила виділення Україні четвертої програми макрофінансової допомоги в розмірі 1 млрд євро.

14 вересня Україна і ЄС підписали меморандум і кредитну угоду. Для отримання коштів Україна має виконати декілька вимог.

Нагадаємо, Порошенко підписав закон про особливий статус Донбасу до 31 грудня 2019 року.

Сьогодні ВР продовжила дію закону про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей. Норма закону про особливий статус Донбасу почне діяти після того, як Росія виведе з території України всі незаконні збройні формування та військову техніку.

У відповідь три країни G7 привітали продовження особливого статусу Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: