Ситник прокоментував рекламу в метро Києва

Читать на русском
Керівник Національного бюро натякнув, що за рекламою в метро й на радіо можуть стояти члени фракції БПП.

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник натякнув, що за «його» рекламою в столичному метрополітені й на радіо може стояти член фракції «Блоку Петра Порошенка».

Про це Ситник заявив на засіданні комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції, повідомляє «Слово і Діло».

«У межах цього провадження (про листування народного депутата-втікача Олександра Онищенка з чиновниками – ред.) були викликані на допит низка народних депутатів, у тому числі пан Березенко (заступник голови фракції БПП Сергій Березенко – ред.), який відповідає за зовнішню рекламу. Напевно, я єдиний чиновник, який був так прорекламований безкоштовно», – зазначив директор НАБУ.

Артем СитникДиректор Національного антикорупційного бюро України

Як відомо, НАБУ розслідує можливе надання хабарів нардепом Онищенком та отримання їх посадовими особами України. В межах цієї справи детективи отримали доступ до дзвінків нардепа-втікача. Також у цій справі на допиті побували члени парламенту Ігор Кононенко та Сергій Березенко.

Нагадаємо, в НАБУ прокоментували рекламу із Ситником. Крім того, в компанії-власниці лайтбоксів відмовилися коментувати рекламу з директором НАБУ в метро.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: