Листування Онищенка: НАБУ допитало «фінансиста Порошенка»

Читать на русском
Детективи НАБУ допитали керуючого інвестиційної групи ICU Макара Пасенюка в рамках кримінального провадження щодо дачі хабарів народним депутатом Олександром Онищенком.

Детективи НАБУ в межах кримінального провадження щодо дачі хабарів народним депутатом-втікачем, підозрюваним в організації «газової схеми» Олександром Онищенком допитали керуючого інвестиційної групи ICU Макара Пасенюка.

Як пише «Слово і Діло», про це в ефірі UA:Перший заявив директор НАБУ Артем Ситник.

«У цій справі ми допитали народних депутатів Кононенка, Березенка, а також Пасенюка», – наголосив він, відповідаючи на питання щодо можливого допиту лідерки фракції «Батьківщини» Юлії Тимошенко, яка також фігурує у скандальних листуваннях Онищенка.

Як відомо, у засобах масової інформації Пасенюка називають «фінансистом і інвестбанкіром» президента Петра Порошенка.

Нагадаємо, в Антикорупційному бюро почали розслідування за фактом можливої ​​дачі хабарів нардепом-втікачем Олександром Онищенком.

Відомо, що народний депутат від БПП і бізнес-партнер президента Ігор Кононенко дав свідчення у справі проти депутата-втікача Олександра Онищенка.

Народний депутат від фракції БПП Сергій Березенко в п’ятницю, 14 вересня, йде надавати свідчення до Національного антикорупційного бюро у справі так званих плівок Онищенка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: