Міністр Петренко розповів про свій відпочинок у Туреччині

Читать на русском

Міністр юстиції

Міністр Петренко відреагував на інформацію про свій відпочинок в Туреччині і пообіцяв вказати його вартість в декларації за 2018 рік.
відреагував на інформацію про свій відпочинок в Туреччині і пообіцяв вказати його вартість в декларації за 2018 рік.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

«Читаю, як глашатаї Партії регіонів, які крім поливання брудом не здатні більше ні на що, розпускають відверту брехню і маніпуляцію щодо мене і мого відпочинку», - зазначив Петренко.

«Так, дійсно на кілька днів на травневі свята я виїхав з сім'єю і рідними в Туреччину. Зупинилися в готелі Maxx Royal Kemer», - заявив міністр.

«Ні, не знімав і не знімаю ніяких вілл за 3000 євро на добу. Дурість орендувати номера такої вартості. Зупинилися в номері з виходом до басейну, що підтверджується ваучером, фото якого додаю спеціально для автора «псевдорозслідування», - підкреслив він.

«Вартість таких номерів визначена на сайті готелю в режимі он-лайн, наприклад: вартість 4 днів відпочинку, який пропонується готелем на кінець травня в категорії номера, де ми проживаємо, вказана в скріншоті нижче. Купували ми їх дешевше, оскільки бронювали заздалегідь», - додав глава Мін'юсту.

«І найголовніше: моя декларація дозволяє мені провести кілька днів відпочинку разом з рідними в Туреччині. Вартість цього відпочинку буде відображена мною в декларації за 2018 рік», - написав політик.

Раніше екс-глава Адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов опублікував відео, на якому нібито міністр юстиції Павло Петренко розважається на відпочинку в Туреччині.

Стало відомо, скільки коштував відпочинок Порошенка на МальдівахПетро Порошенко під час відпочинку на Мальдівах орендував приватний острів і витратив на відпочинок, за попередніми даними, 500 тисяч доларів.

Згідно з декларацією за 2017 рік, Павло Петренко орендує квартиру в Києві і машину, маючи рахунки в трьох банках.

Зарплата міністра за минулий рік склала 580 248 гривень (тобто більше 43 тисяч гривень щомісяця). Крім того, в минулому році він отримав 2,1 млн гривень від відчуження рухомого майна.

Готівкою Павло Петренко тримає 465 тисяч доларів, 80 тисяч євро і 100 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше президент Петро Порошенко відзвітував про свій відпочинок на Мальдівах.

Також журналісти з'ясували, скільки коштував Луценко відпочинок на Сейшелах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: