Ситник проаналізує відпочинок Луценка на Сейшелах

Читать на русском
Голова НАБУ Артем Ситник пообіцяв відреагувати на поїздку генпрокурора Юрія Луценка на Сейшельські острови, якщо там знайдеться кримінальна складова.

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) реагуватиме на незаконне збагачення незалежно від того, хто обіймає якусь посаду.

Про це сьогодні, 8 лютого, заявив директор НАБУ Артем Ситник, повідомляє «Укрінформ», пише «Слово і Діло».

Луценко з родиною відпочив на Сейшелах: реакція соцмережЮрій Луценко з родиною відпочив на Сейшелах. Що про це думають українці – в матеріалі Слова і Діла.

«Щодо незаконного збагачення будь-кого: якщо будуть достатні підстави для того, щоб реєструвати провадження, достатні підстави, щоб оголошувати підозру, то, звісно, ми будемо досліджувати все незалежно від того, яку посаду обіймає та чи інша особа», – заявив Ситник, коментуючи запитання про те, що НАБУ в листопаді 2017 року відкрило справу про можливе незаконне збагачення генпрокурора Юрія Луценка, й інформацію розслідувачів про дорогий зимовий відпочинок Луценка на Сейшелах.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що наприкінці минулого року сім'я генпрокурора протягом семи днів відпочивала на Сейшелах, де орендувала три вілли.

У відповідь Луценко заявив, що його сім'я має достатньо задекларованих фінансових ресурсів для такого відпочинку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: