Кучма попрощався з учасниками мінських переговорів

Читать на русском
Другий президент та представник України у Тристоронній контактній групі щодо Донбасу в Мінську Леонід Кучма залишив мінські переговори.

Другий президент і представник України в Тристоронній контактній групі з питань Донбасу в Мінську Леонід Кучма подякував колегам за спільну роботу й підбив підсумки своєї діяльності.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила в Facebook його прес-секретар Дарка Оліфер після чергової зустрічі ТКГ у Білорусі.

«На завершення сьогоднішньої роботи в Мінську Леонід Кучма подякував колегам у Тристоронній контактній групі за спільну роботу. В такий спосіб підбито підсумок його роботи представника України в Тристоронній контактній групі», – написала вона.

За її словами, окрему вдячність Кучма висловив білоруській стороні за сприяння в організації переговорного процесу.

Раніше другий президент України Леонід Кучма заявив, що завершить роботу в Тристоронній контактній групі з урегулювання ситуації на Донбасі, коли досягне критичного віку.

Згодом віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко повідомила, що попри поширені заяви про вихід із Тристоронньої контактної групи в Мінську, другий президент України Леонід Кучма буде присутній на переговорах 2 жовтня.

Крім того, Кучма розповів, що обміну заручниками до виборів в Україні не буде.

Також стало відомо, що всі зусилля учасників «Нормандського формату» спрямовані на розробку проекту можливої миротворчої місії ООН на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: