У столиці затримали чоловіка зі снайперською гвинтівкою

Читать на русском
Відзначається, що правоохоронці провели обшук у квартирі підозрюваного, звідки також вилучили предмет, схожий на автомат Калашникова, та пневматичний пістолет.

На столичній Дарниці правоохоронці затримали чоловіка, в якого вилучили зброю та боєприпаси.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва в середу, 26 вересня, передає «Слово і Діло».

«Під час операції «Зброя та вибухівка» столичні правоохоронці отримали оперативну інформацію про зберігання зброї на території Києва. Під час перевірки наданих відомостей працівники Дарницького управління поліції спільно з працівниками Служби безпеки України затримали чоловіка, в якого вилучили снайперську гвинтівку та боєприпаси», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що правоохоронці провели обшук у квартирі підозрюваного, звідки також вилучили предмет, схожий на автомат Калашникова, та пневматичний пістолет. Правопорушника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 24-річний уродженець Чернігівської області, який раніше в поле зору поліції не потрапляв. Вилучені предмети направили на проведення експертного дослідження.

За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Чоловікові загрожує до семи років позбавлення волі.

Раніше поліція Києва спільно з працівниками Служби безпеки України під процесуальним керівництвом міської прокуратури також викрили зловмисника зі збуту автомата Калашникова, гранатометів, пістолетів-кулеметів і боєприпасів до них.

Також нагадаємо, що в столиці на будівництві затримали десятки людей зі зброєю.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: