У Києві на будівництві затримали десятки людей зі зброєю

Читать на русском
На Осокорках зібралося близько 80 чоловіків зі щитами, гумовими палицями, ножами і зброєю. Близько половини були затримані.

Поліція Києва в п'ятницю, 17 серпня, запобігла конфлікту навколо будівництва в Дарницькому районі, затримавши близько 40 молодих людей зі зброєю.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Зазначається, що під час патрулювання поліцейські помітили, що на Осокорках зібралося близько 80 чоловіків спортивної зовнішності зі щитами, гумовими палицями, ножами та зброєю.

Щойно на місце події прибули спецпризначенці, наряди патрульних та особовий склад територіального управління поліції, молоді люди почали розбігатися, проте поліцейські затримали близько 40 осіб.

«На місці ми встановили, що вони мають спецзасоби – щити, гумові кийки та навіть зброю. Їх доправляють до управління поліції для проведення ретельної перевірки й надання пояснень щодо причин їх збору в зазначеному місці», – зазначили в поліції.

Нагадаємо, 28 липня на території екопарку «Осокорки» в результаті сутичок біля будмайданчика поліція затримала двох осіб. Тоді в інциденті брали участь активісти «Національного корпусу».

У травні під час масової бійки на будмайданчику на вулиці Єлизавети Чавдар постраждали 17 осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: