У ФСБ заявили, що затримали українку зі зброєю

Читать на русском
ФСБ РФ повідомила про затримання громадянки України, яка нібито намагалася ввезти зброю з материка до анексованого Криму.

Прикордонники РФ на російсько-українському кордоні вилучили зброю в громадянки України, яка прибула до анексованого Криму.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє в понеділок, 13 серпня, регіональне прикордонне управління ФСБ, передає ТАСС.

«Після перевірки документів на право перетину державного кордону РФ власниця іномарки Ford надала свій транспорт до огляду, під час якого під водійським сидінням прикордонники виявили пістолет невідомої моделі, магазин і вісім патронів до нього калібром 9 міліметрів», – ідеться в повідомленні.

Інцидент стався в багатосторонньому автомобільному пункті пропуску «Армянськ» при проходженні прикордонного контролю.

«Наявність в автомобілі заборонених до провезення через держкордон предметів жінка пояснила тим, що ця зброя належить її батькові, й він возив її із собою для самооборони», – зазначили в прес-службі управління.

Прикордонники вилучили зброю та боєприпаси для проведення експертизи.

Раніше в анексованому Криму затримали громадянина України, який нібито намагався провезти боєприпаси до карабіна.

Нагадаємо, наприкінці травня громадянина України, який перебував у федеральному розшуку, затримали російські прикордонники при спробі в'їхати до Криму.

Як повідомлялося, минулої осені прикордонне управління ФСБ затримало шістьох українців у Росії. Їх звинувачували в контрабанді 20 тонн сільгосппродукції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: