Підрахували, скільки киян загинуло на Донбасі

Читать на русском
Всього в Києві зареєстровано понад 26 тис. учасників антитерористичної операції. З них майже 1 тис. – це жінки.

З початку бойових дій на Донбасі загинули більш ніж 350 киян, серед них одна жінка.

Про це повідомила заступниця голови Департаменту соціальної політики Світлана Назаренко, передає «Слово і Діло» з посиланням на 44.ua.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що на Донбасі буде розгорнута миротворча операціяСказано 22 червня 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

«З початку 2014 року в районі АТО загинув по Києву 351 учасник АТО. З них на момент смерті зареєстровані в місті 304 учасники АТО, в тому числі одна жінка», – розповіла Світлана Назаренко.

Загалом у Києві зареєстровано понад 26 тис. учасників антитерористичної операції. З них майже 1 тис. – це жінки. З 2014 року бійцям, а також їхнім сім'ям було виплачено близько 400 млн грн соціальної допомоги, при цьому майже 2 млн грн скерували на поховання бійців.

Нагадаємо, що згідно з рішенням Київради, в Києві оголошуватимуть дні жалоби під час похорону жителів столиці, які загинули на Донбасі. У знак скорботи в такі дні в столиці приспускатимуть державні прапори з траурною стрічкою на будівлях органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств та інших установ.

Раніше стало відомо, що на Донбасі бойовики відкрили вогонь по мирних жителях, є поранені.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: