На Донбасі бойовики відкрили вогонь по мирних жителях, є поранені

Читать на русском
Бойовики відкрили вогонь по населеному пункту Саханка Донецької області з АГС-17. Унаслідок обстрілу поранення отримали двоє місцевих жителів – чоловік і жінка.

Бойовики відкрили вогонь по населеному пункту Саханка Донецької області з АГС-17.

Як повідомили в штабі операції Об'єднаних сил, в результаті обстрілу поранення отримали двоє місцевих жителів – чоловік і жінка, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 25 вересняСитуація на сході країни станом на 25 вересня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Вони отримали уламкові поранення.

Українські спостерігачі Спільного центру з контролю і координації наголосили, що поблизу Саханки розташовані позиції збройних формувань бойовиків, відстань від яких до населеного пункту становить від 1400 до 1700 м.

«При цьому відстань до позицій Збройних сил України перевищує 2500 метрів. Прицільна дальність АГС-17 відповідно до тактико-технічних характеристик становить 1700 метрів. Тому висновок, хто саме причетний до обстрілу населеного пункту, очевидний», – додали там.

Раніше повідомлялося, що за минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 24 рази обстріляли позиції українських військових, застосувавши заборонене озброєння.

Нагадаємо, Порошенко та Волкер обговорили в Нью-Йорку ситуацію на Донбасі. Також наголошувалося на необхідності негайного звільнення всіх українських заручників.

Раніше Курт Волкер заявляв, що шість країн готові відправити своїх миротворців на Донбас.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: