АРМА прокоментувало рішення суду щодо аеропорту «Одеса»

Читать на русском
У Нацагентстві з розшуку та менеджменту активів підтвердили судову заборону передавати в управління Одеського аеропорту.

Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) підтвердило судову заборону передавати в управління арештоване майно ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса».

Про це йдеться у відповіді АРМА на запит журналіста «Слова і Діла».

Як вказується в документі, Окружний адміністративний суд міста Києва дійсно встановив деякі заборони для передачі майна Одеського аеропорту в управління.

«Рішенням ОАСК від 14 серпня встановлено деякі заборони, які перешкоджають передачі зазначених заарештованих активів Міжнародного аеропорту «Одеса» в управління майбутньому управителю. На переконання Нацагенства, адміністративним судом у цій ухвалі встановлені такі умови передачі активів в управління, які виконати з юридичної точки зору неможливо», – йдеться в листі за підписом начальника управління з питань управління активів АРМА Віталія Різника.

У відповіді також вказується, що Нацагентство подало апеляцію на таке рішення ОАСК, в якій просить скасувати постанову суду. У АРМА додали, що в зв'язку з цим рішенням було продовжено на 20 днів термін для пропозицій з управління Одеським аеропортом починаючи з дня набуття чинності майбутнього рішення Київського апеляційного адміністративного суду.

Згідно сайту Судової влади, засідання КААС щодо апеляції АРМА відбудеться 26 вересня.

Нагадаємо, суд тимчасово заборонив АРМА передавати в управління аеропорт «Одеса».

Раніше арештоване майно аеропорту «Одеса» перейшло в управління АРМА. Водночас, власники аеропорту «Одеса» знову намагалися повернути його під контроль.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: