Зведення штабу ООС 20 вересня: 24 обстріли, є поранений

Читать на русском
З початку поточної доби терористи двічі з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли позиції Об'єднаних сил поблизу населених пунктів Кримське і Чермалик.

За минулу добу, 19 вересня, в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 24 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ, чотири рази застосувавши заборонене озброєння.

Як повідомляє прес-центр ООС, обстріли були зафіксовані в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Троїцьке, Луганське, Світлодарськ, Піски, Невельське, Мар'їнка, Новомихайлівка, Березове, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське і Широкино, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 19 вересняСитуація на сході країни станом на 19 вересня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Бойовики вели вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. З мінометів калібру 82 мм були обстріляні позиції Об'єднаних сил поблизу населених пунктів Кримське, Лебединське і Водяне. Український опорний пункт біля Кримського терористи ввечері обстріляли з міномета 120-го калібру. З протитанкового ракетного комплексу бойовики вдарили неподалік від Луганського.

У штабі також додали, що в ході бойового зіткнення один військовослужбовець Об'єднаних сил був поранений. За даними розвідки, одного бойовика знищили і троє були поранені.

З початку поточної доби терористи двічі з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли позиції Об'єднаних сил поблизу населених пунктів Кримське і Чермалик. Втрат серед українських військових немає.

Нагадаємо, в ООН озвучили число загиблих на Донбасі.

Раніше стало відомо, що на Донбас приїхав міністр оборони Великобританії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: