На Донбасі завершили роботи з облаштування КПВВ «Мар'їнка»

Читать на русском
Облаштування пункту пропуску на Донбасі здійснили за рахунок обласного бюджету - на це витратили 11,3 млн гривень.

На Донбасі завершили роботи з облаштування контрольного пункту в'їзду-виїзду Мар'їнка.

Про це в понеділок, 17 вересня, повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куц в своєму Facebook, пише «Слово і Діло».

З його слів, на КПВВ встановили два зали очікування (по одному на в'їзд і виїзд), обладнали їх системами вентиляції, кондиціонування й обігріву, розмістили інформаційні стенди та монітори.

Також, за даними керівника області, зали очікування на пункті пропуску забезпечили стабільним електропостачанням, побудували свердловину і підвели воду до санітарних модулів, встановили навіси над пішохідними зонами й зонами проходження автомобільного контролю, а також огорожу всередині КПВВ для розмежування руху автотранспорту від пішохідних доріжок.

Як доповів Куц, облаштування КПВВ здійснили за рахунок обласного бюджету - на це витратили 11,3 млн гривень.

Також він додав, що обслуговування пропускного пункту буде здійснюватися за рахунок обласних коштів - вже уклали відповідний договір із місцевим комунальним підприємством.

Раніше спікер Генеральної прокуратури Андрій Лисенко повідомив, що на облаштування контрольно-пропускного пункту в'їзду-виїзду Мар'їнка витратили 10 мільйонів гривень.

Нагадаємо, представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні презентували гуманітарний проект в Донецькій області, який стосується створення сприятливих умов для громадян на КПВВ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: