На Донбас приїхав міністр оборони Великобританії

Читать на русском
Уїльямсону також продемонстрували роботу одного з контрольно-пропускних пунктів в'їзду-виїзду, після чого він обговорив гуманітарні ініціативи по відновленню об'єктів інфраструктури в Донбасі.

Міністр оборони Великобританії Гевін Вільямсон відвідав Донбас.

Про це повідомили в прес-центрі Операції об'єднаних сил в середу, 19 вересня, пише «Слово і Діло».

Як особливий статус Донбасу став елементом торгів?Волкер вважає, що Україна повинна продовжити закон про особливий статус Донбасу, щоб не порушувати Мінські угоди. При цьому, РФ взагалі не слідує Мінську. Більше про ситуацію, знають експерти.

Вільямсон, зокрема, відвідав Краматорськ, де провів зустріч із командувачем операцією Об'єднаних сил Сергієм Наєвим, який розповів йому про обстановку і повідомив про заходи, що вживаються для її стабілізації.

«Надалі командувач Об'єднаних сил ознайомив поважного закордонного гостя з обстановкою в смузі дій однієї з бригад безпосередньо в ході роботи на місцевості. Зокрема, держсекретар побував на передових рубежах оборони, де особисто поспілкувався з бійцями Об'єднаних сил», - йдеться в повідомленні.

Уїльямсону також продемонстрували роботу одного з контрольно-пропускних пунктів в'їзду-виїзду, після чого він обговорив гуманітарні ініціативи щодо відновлення об'єктів інфраструктури на Донбасі.

Раніше Наєв розповів, від чого залежить перемога України у війні на Донбасі.

Нагадаємо, на Донбасі затримані підозрювані в співпраці з «ДНР».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: