Холодницький розповів, коли піде з посади

Читать на русском
Холодницький завив що не збирається йти у відставку лише тому, що цього хоче директор НАБУ Артем Ситник.

Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що не збирається йти у відставку лише тому, що цього хоче директор НАБУ Артем Ситник.

Про це він сказав на брифінгу в середу, відповідаючи на питання журналіста, пише «Слово і Діло».

У кабінеті Холодницького виявили прослуховування: реакція соцмережГолову Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького прослуховували. Що про це думають у соцмережах – в огляді Слова і Діла.

«Чому я маю йти з посади? Тому що в одного закомплексованого директора є якийсь певний комплекс? Ми робимо свою роботу. Я піду з посади, коли закінчиться строк повноважень або коли захочу сам», - заявив керівник САП.

Він додав, що, незважаючи на тиск з боку Національного антикорупційного бюро, його відомство буде погоджувати тільки ті підозри НАБУ, де є достатня доказова база.

Журналістка запитала Холодницького, чи перевірив він сьогодні свій кабінет на предмет наявності там засобів прослуховування.

«Не переживайте! Там в акваріумі нові рибки появилися. Так шо все гаразд», - пожартував він у відповідь.

Водночас прес-служба САП заявила, що перебування Артема Ситника на посаді керівника НАБУ несумісне із протидією корупції.

19 вересня керівник САП Назар Холодницький заявив, що Управління держохорони виявило кабель для прослуховування, який з будівлі «Охмадиту» прокладали до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Він натякнув, що за цим може стояти НАБУ.

У НАБУ інформацію про «жучки» назвали фейком.

Також Холодницький звинуватив спецназ Національного антикорупційного бюро в тому, що вони побили його водія.

За словами керівника САП Назара Холодницького, водій перебуває у лікарні з переломом руки.

В антикорупційній прокуратурі повідомляють, що за вказаними подіями розпочато ряд кримінальних проваджень щодо вчинення тяжких службових злочинів.

Водночас у ЗМІ з'явилася інформація, що директор НАБУ Артем Ситник не прийшов на засідання комітету Верховної Ради, оскільки дізнався про затримання детективів бюро за установку прослуховування в кабінеті Холодницького.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: