Зведення ООС: бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню

Читать на русском
Бойовики вели прицільний вогонь з мінометів калібру 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів.

Бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню, один військовий поранений.

Про це повідомляє прес-центр Операції Об’єднаних сил, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 19 вересняСитуація на сході країни станом на 19 вересня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Бойовики вели прицільний вогонь з мінометів калібру 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«З мінометів 82-го калібру ворог обстріляв наші позиції біля Водяного. Протитанковими керованими ракетами, а також зі станкових гранатометів були обстріляні позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Луганське. По опорних пунктах біля Невельського противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів, а поблизу Новотошківського – з гранатометів», - йдеться у повідомленні.

Крім того, бойовики використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти українських військових в районі Кримського.

В ООС запевнили, що військові контролюють ситуацію.

Нагадаємо, раніше в районі Операції об'єднаних сил українські силовики затримали одинадцять осіб, підозрюваних у співпраці з «Донецькою Народною Республікою».

Також стиало відомо, що СБУ оголосила в розшук «прем'єр-міністра так званої ЛНР», який переховується від українського правосуддя на тимчасово окупованій території Луганської області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: