Прокуратура передала до суду справу учасниці «референдуму ЛНР»

Читать на русском
Прокуратура Луганської області передала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом участі в проведенні так званого референдуму щодо підтримки акту про державну самостійність ЛНР

Прокуратура Луганської області передала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо мешканки Новоайдарського району за фактом участі в проведенні так званого «референдуму» щодо підтримки «акту про державну самостійність ЛНР».

Про це повідомила прес-служб прокуратури, пише «Слово і Діло».

Резолюція ПАРЄ допоможе Україні провести референдум про визнання ОРДЛО окупованими – експертУ вчорашніх історичних резолюціях ПАРЄ вся відповідальність за долі українців на території окремих районів Донецької та Луганської областей і Криму покладається на Росію, що надає можливість винести питання про визнання їх окупації на всенародний референдум.

«Розслідування встановило, що в травні 2014 року громадянка України погодилася взяти участь у проведенні на території одного з селищ Новоайдарського району так званого «Референдуму щодо підтримки акту про державну самостійність ЛНР» як члена так званої «виборчої комісії», - розповіли в прокуратурі.

Як зазначається, жінка заповнювала відомості та видавала бюлетені виборцям на так званій «виборчій дільниці».

Під час досудового розслідування підозрювана повністю визнала свою провину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу України (умисні дії, вчинені за попередньою змовою групою осіб, спрямовані на зміну меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України).

Наразі обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні з угодою про визнання винуватості направлено до суду.

Нагадаємо, Луценко анонсував нові затримання у справі про створення «ЛНР».

Також експерти вважають, що резолюція ПАРЄ допоможе Україні провести референдум про визнання ОРДЛО окупованими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: