Які теми хвилюють главу МінТОТ Черниша

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує вивчати, на які теми чиновники найчастіше дають обіцянки. Так, Арсена Авакова найбільше хвилює реформа системи Міністерства внутрішніх справ і діяльність відомства. Сьогодні дивимося, які теми близькі міністру з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадиму Чернишу.

Свою посаду Черниш займає з квітня 2016 року. До цього він був головою Державного агентства з питань відновлення Донбасу. В 2016-му це Агентство об'єднали з Державною службою з питань Криму і Севастополя і створили міністерство, яке очолив Черниш.

Кого з уряду Гройсмана хочуть звільнити депутатиНайчастіше нардепи намагалися звільнити Авакова, Супрун, Реву та Петренка. Найактивніше щодо усунення міністрів з посад виступає депутат Каплін.

Більше ніж за два роки роботи міністр дав лише сім обіцянок, п'ять виконав (71%) і ще дві залишаються в процесі. Найбільше запевнень Черниша стосуються реформи державної служби (і внутрішньої діяльності відомства), а також захисту прав українців на непідконтрольних територіях – по дві обіцянки, по одній він виконав.

Ще по одній обіцянці Черниш дав на тему онлайн послуг, судових позовів проти Росії і постачання ресурсів на тимчасово непідконтрольні України території. Ці теми чиновник відпрацював на 100%.

Всі обіцянки Вадим Черниша можна подивитися на нашому порталі.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» розбиралася, які обіцянки члени Кабінету міністрів дали з 1 по 29 серпня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: