Стало відомо, скільки хабарників затримали з початку року

Читать на русском
У Генеральній прокуратурі оприлюднили статистику щодо кількості людей, притягнених до відповідальності за хабарництво.

За вісім місяців поточного року в Україні було викрито сім тисяч хабарників.

Як пише «Слово і Діло», про це на брифінгу в середу, 12 вересня, повідомив прес-секретар Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко, повідомляє УНН.

Олексій ГончаренкоНародний депутат України
Гончаренко пообіцяв підтримувати законопроект введення "провокації" хабаряСказано 4 грудня 2017 р.Статус обіцянки: Архів

«Всього з початку цього року органами прокуратури задокументовано 6923 випадки отримання неправомірної винагороди та інших корупційних злочинів, з них 2385 обвинувальних актів передано до суду і вже 516 осіб отримали свої вироки», - сказав Лисенко.

Водночас напередодні повідомлялося, що за вісім місяців до бюджету надійшло лише 65,7 тисяч гривень, конфіскованих «за вчинення корупційного і пов'язаного з корупцією правопорушення». За три літніх місяці суди повернули державі 4 432 гривні, конфіскованих у корупціонерів.

Нагадаємо, сьогодні, 12 вересня, під час отримання неправомірної вигоди в сумі 300 тис. грн затримали директора дочірнього підприємства «Волинський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України».

Також нагадаємо, що в Луганській області двох начальників поліції затримали на хабарі.

Раніше повідомлялося, в Дніпрі на хабарі затримали депутата облради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: