У Тернопільській області затримали на хабарі працівника військкомату

Читать на русском
У Тернопільській області поліцейські затримали на хабарі у 1400 доларів головного спеціаліста районного військового комісаріату.

У Тернопільській області поліцейські затримали на хабарі у 1400 доларів головного спеціаліста районного військового комісаріату.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції, передає «Слово і Діло».

У поліції зазначають, що посадові особи одного з військкоматів організували корупційну «схему» відтермінування призову на військову службу. Серед підстав для відстрочки - непридатність особи до служби.

«Правоохоронці задокументували факт вимагання головним спеціалістом районного військкомату неправомірної вигоди. За вирішення вищевказаного питання державний службовець «поросив» у громадянки 1400 доларів», - йдеться у повідомленні.

У прес-службі повідомляють, що затримали правопорушника в службовому кабінеті, в якому було вилучено 1400 доларів, одержаних у якості неправомірної вигоди.

«На даний час вирішуються питання щодо затримання службової особи у порядку статті 208 КПК України та відсторонення від займаної посади. Окрім того, перевіряється причетність військового комісара вказаного РВК та членів призовної комісії до вчинення даного злочину», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що прокуратура оголосила підозру в.о. голови Держгеонадр за хабар у сумі 3 тис. доларів.

Також у Хмельницькій області під час отримання хабара був затриманий начальник районного сектора головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: