Голова громадської ради при управлінні ДФС погоріла на хабарі

Читать на русском
Правоохоронцями був зафіксований факт підбурювання до отримання неправомірної вигоди посадовим особам ГУ ДФС України в Київській області.

У четвер, 6 вересня, Національна поліція затримала главу Громадської ради при управлінні Державної фіскальної служби України в Києві за вимагання хабара в сумі понад 2 мільйони гривень.

Про це повідомляє Департамент захисту економіки НПУ, пише «Слово і Діло».

Правоохоронцями був зафіксований факт підбурювання до отримання неправомірної вигоди посадовим особам ГУ ДФС України в Київській області. За відсутність штучних бар'єрів у підприємницькій діяльності підприємець повинен був заплатити $75 тисяч хабара.

«Правоохоронці встановили причетність голови Громадської ради при Головному управлінні ДФС України в місті Києві до скоєння даного злочину та було задокументовано декілька фактів отримання ним коштів від керівника комерційної структури. Так, на рахунок її фірми, нібито за надання консультативних та юридичних послуг, було перераховано в якості «завдатку» 300 тис. гривень. Надалі правопорушниця отримала наступну частину від обумовленої суми в розмірі $ 15 тисяч», - йдеться в повідомленні Нацполіції.

Підозрювану затримали в Києві під час отримання чергового «траншу». У неї було вилучено $45 тисяч.

Раніше в Тернопільській області затримали на хабарі працівника військкомату.

Також нагадаємо, що на хабарі був затриманий керівник районного підрозділу ДСНС.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: