Депутат міськради погорів на хабарі

Читать на русском
Наразі слідчим суддею Кіровського районного суду депутату міської ради визначений запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Триває слідство.

На Кіровоградщині на отриманні неправомірної вигоди в сумі 5500 доларів США викрили депутата міської ради.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив речник ГПУ Андрій Лисенко, пише «Слово і Діло».

Він зазначив, що в результаті спільної операції Кіровоградської місцевої прокуратури, Управління захисту економіки області та Кропивницького міського відділу поліції на отриманні хабара в сумі 5500 доларів США викрили депутата міської ради міста Кропивницького.

Під час досудового розслідування встановлено, що цей депутат вимагав та отримав від місцевого підприємця кошти за винесення на розгляд сесії міськради питання прo надання цьому підприємцю 0,22 га землі для здійснення ним підприємницької діяльності, а надалі – пoзитивне гoлoсування депутатів за це питання на черговій сесії міської ради.

Депутата затримали в порядку ст. 208 КПК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 10 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до трьох років із конфіскацією майна.

Наразі слідчим суддею Кіровського районного суду депутату міської ради визначений запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Триває слідство.

Також нагадаємо, в Полтаві спіймали на хабарі прокурора.

Раніше в Тернопільській області затримали на хабарі працівника військкомату.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: