На Луганщині двох начальників поліції затримали на хабарі

Читать на русском
За хабарництво затримано в. о. начальника та заступника Міловського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області.

Військова прокуратура зі складу Об'єднаних сил на хабарі в розмірі 140 тис. грн затримала в. о. начальника та заступника Міловського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області.

Про це в середу, 12 вересня, повідомляє прес-центр ООС у Facebook, пише «Слово і Діло».

«Маючи оперативну інформацію про офіцера Національної поліції, нечистого на руку, й отримавши санкцію військової прокуратури, слідчі своєчасно виявили й задокументували факт вимагання. Так, на хабарі був затриманий тимчасовий виконувач обов'язків начальника Міловського відділу поліції ГУНП в Луганській області майор поліції Ч., який вирішив «підзаробити», змовившись із заступником начальника цього ж відділу поліції підполковником поліції Б.», – йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-центру, «перевертні в погонах торгували тим, чим могли – запропонували громадянину Б. не притягувати його до кримінальної відповідальності й навіть закрити кримінальне провадження». Просили вони за це майже 140 тис. грн.

Зазначено, що оперативники затримали обох хабарників 11 вересня під час отримання другої частини неправомірної вигоди в розмірі 88,5 тис. грн.

«Саме така сума грошей була виявлена та вилучена під час обшуку автомобіля заступника начальника Міловського відділу поліції ГУНП в Луганській області», – наголошується в повідомленні.

Зараз ідуть першочергові слідчі дії, проводяться обшуки за місцем роботи та проживання фігурантів справи.

Раніше на КПП «Мар'їнка» правоохоронці затримали на хабарі в розмірі 48 тис. грн працівника спецпідрозділу податкової поліції Державної фіскальної служби України.

Кількома днями раніше в Полтаві зловили прокурора на хабарі в тисячу доларів.

Також у Дніпрі на хабарі затримали депутата облради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: