Мельник не забезпечив ухвалення державної програми з будівництва дитячих садків

Читать на русском

Народний депутат України від одномандатного виборчого округу №187 (Хмельницький) Сергій Мельник провалив передвиборчу обіцянку забезпечити ухвалення державної програми з будівництва дитячих садків.

Таку обіцянку він дав 12 вересня 2014 року в своїй передвиборчій програмі, нагадує «Слово і Діло».

У відповідь на наш запит про виконання обіцянки Сергій Мельник повідомив, що під час формування його передвиборчої програми питання будівництва дошкільних установ за рахунок бюджетних коштів стояло дуже гостро.

Надалі завдяки децентралізації істотне збільшення обсягів міських бюджетів, а також бюджетів розвитку, дозволило містам самостійно вирішувати питання будівництва соціальних об'єктів.

Разом із цим ми відзначаємо, що обіцянки Сергія Мельника щодо сприяння впровадженню финасової децентралізації та розширенню повноважень громад зафіксовані на сайті «Слово і Діло» зі статусом «виконано».

Нардеп підкреслив, що акцент його діяльності у Верховній Раді був спрямований на отримання Хмельницьким цільових субвенцій із держбюджету на реконструкцію ДНЗ №3 (вул. Успенського, 5). Для цього в 2015 й 2016 роках були залучені кошти в розмірі 3,9 млн грн і 1,5 млн грн відповідно.

«Слово і Діло» відзначає допомогу Сергія Мельника дошкільній установі округу, але враховуючи, що програмна обіцянка полягала в створенні державної програми з будівництва дитячих садків, чого зроблено не було, вона отримує статус «не виконано».

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Мельник дав 96 обіцянок, з яких 56 виконав, а 28 – провалив.

Нагадаємо, у Хмельницькому так і не збудували завод із переробки сміття, як обіцяв Мельник.

Як мажоритарники Хмельницької області обіцяли облаштувати свої округи – на інфографіці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: