Резніченко не відкрив улітку нові дитячі садки в Іларіоновому та Обухівці

Читать на русском
Обіцяні головою Дніпропетровської ОДА нові дитячі садки не відкрилися вчасно в смт Іларіонове та селі Обухівка.
Валентин РезніченкоСлово і Діло

Голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко провалив обіцянку, що влітку 2018 року новий дитячий садок на 115 місць в смт Іларіонове Дніпропетровської області зможе прийняти дітей.

Таку обіцянку він дав 20 жовтня 2017 року, нагадує «Слово і Діло».

«Перебіг будівництва сучасного дитячого садка на 115 місць у смт Іларіонове Дніпропетровської області. Один із чотирьох дитячих садочків, які ми за програмою президента України Петра Порошенка почали будувати з нуля цього року (2017 року – ред.).

Валентин РезніченкоГолова Дніпропетровської обласної державної адміністрації

Модульна котельня на альтернативних видах палива вже встановлена, прокладаємо комунікації до садка. Уже влітку садок зможе прийняти дітей. До речі, поруч розташовані школа й стадіон, які ми плануємо реконструювати наступного року», – написав Резніченко на своїй сторінці в Facebook.

Незважаючи на плани Валентина Резніченка, станом на 3 вересня 2018 року будівництво дитячого садка триває. Як написав на своїй сторінці в Facebook радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голик, проблеми виникли з генеральним підрядником. Однак через те, що садочок не встигли закінчити в обіцяний термін, запевнення отримує статус «не виконано».

Аналогічна ситуація виникла з новим дитячим садочком на 115 місць у селі Обухівка. Резніченко пообіцяв 5 жовтня 2017 року, що дитяча установа відкриється влітку 2018 року.

«Продовжуємо будівництво дитячого садка в Обухівці. Один із чотирьох сучасних садочків, який ми за програмою президента Петра Порошенка почали будувати цього року (2017 року – ред.) В Дніпропетровській області. Всі роботи ведуться за графіком – відкриття влітку 2018 року», – написав Резніченко на своїй сторінці в Facebook.

У квітні поточного року Резніченко заявив, що будівля садочка на 115 місць уже готова. Підрядники перейшли до оздоблювальних робіт. Відкрити садок планують восени 2018 року.

Однак у вересні дитячий садочок у селі Обухівка так і не розпочав свою роботу. Юрій Голик 10 вересня заявив, що восени відкриють два садки – в Обухівці та Підгірному. Проте терміни здачі були зірвані, тому обіцянка отримує статус «не виконано».

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Резніченко дав 117 обіцянок, з яких 73 виконав, а 7 – провалив.

Нагадаємо, ми писали, хто з політиків наобіцяв більше за всіх у липні.

Як голови ОДА дбають про культурний розвиток українців – на інфографіці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: