Зведення штабу ООС 13 вересня: 38 обстрілів, двоє поранених

Читать на русском
За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 38 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, тричі застосувавши заборонене озброєння.

За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 38 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, тричі застосувавши заборонене озброєння.

Як повідомляє прес-центр ООС, бойовики застосували міномети калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 12 вересняСитуація на сході країни станом на 12 вересня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли були зафіксовані в районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Новотошківське, Золоте, Світлодарськ, Новолуганське, Красногорівка, Березове, Новотроїцьке, Старогнатівка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське і Широкино.

З мінометів 82-го калібру були обстріляні позиції Об'єднаних сил у районі населених пунктів Світлодарськ, Чермалик та Лебединський. Поблизу Кримського, Новотошківського і Лебединського терористи застосували озброєння бойової машини піхоти. У штабі також додали, що в результаті бойових дій було поранено двох українських військовослужбовців.

За даними розвідки, протягом доби один бойовик був знищений, п'ятеро поранені.

З початку доби терористи з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї сім раз обстріляли позиції Об'єднаних сил поблизу Березового, Старогнатівці, Гнутове, Водяного і Широкино. Втрат серед українських військових немає.

Раніше переселенці відсудили компенсації за втрату майна на Донбасі.

Також відзначимо, на Донбасі виявили нову систему радіоелектронної боротьби РФ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: