Юлія Скрипаль відмовилася від допомоги Росії – ЗМІ

Читать на русском
Юлія Скрипаль не бажає розмовляти зі співробітниками консульської служби посольства РФ і не хоче приймати консульську допомогу.

Юлія Скрипаль не бажає розмовляти зі співробітниками консульської служби посольства РФ і не хоче приймати консульську допомогу.

Як інформує «Слово і Діло», про це вона заявила британській владі, повідомляє в середу, 11 квітня, The Daily Mail з посиланням на представника МЗС Великої Британії.

Британія відмовилася видати візу племінниці Скрипаля - ЗМІВлада Великобританії відмовила племінниці британського агента і колишнього співробітника ГРУ Сергія Скрипаля Вікторії у візі.

«Раніше ми передали Юлії пропозицію російського посольства надати консульську допомогу», - наводить видання його слова.

У МЗС Британії також підкреслили, що Юлія Скрипаль має вільний вибір.

«Вона вільна у своєму рішенні, чи приймати її. На цей момент, як ми зрозуміли, вона вирішила цього не робити», - зазначив співробітник МЗС.

Напередодні в Лондоні повідомили, що Юлія Скрипаль виписана з окружної лікарні в Солсбері, але її лікування не закінчене.

ЗМІ повідомляли, що після виписки з лікарні Скрипаль доправили в безпечне місце. У середу газета The Sun з посиланням на джерела написала, що Скрипаль доправлена ​​в госпіталь на одній з британських військових баз.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: