В Україні проведуть інформкомпанії про вступ до НАТО та ЄС

Читать на русском
Заплановано низку заходів на виконання затверджених Кабміном заходів щодо європейської та євроатлантичної інтеграції.

До кінця 2018 року в Україні будуть проведені чотири інформаційні компанії, протягом яких населенню будуть роз'яснювати питання про вступ України до НАТО і Євросоюзу.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляє РБК-Україна в середу, 12 вересня, з посиланням на голову Державного комітету телебачення і радіомовлення України Олега Наливайка.

Стало відомо, скільки українців підтримують вступ до НАТО63 відсотки опитаних висловили готовність взяти участь у референдумі щодо вступу України до НАТО.

«Заплановано ряд змістовних заходів на виконання вже затверджених Кабінетом міністрів заходів щодо європейської та євроатлантичної інтеграції. До кінця року будуть проведені чотири інформаційні кампанії», - сказав Наливайко під час презентації дослідження з обізнаності громадськості про державну політику в сфері інтеграції України.

Нагадаємо, близько 42% українців вважають членство в НАТО найкращою гарантією національної безпеки. Про це свідчать дані опитування фонду Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва та Київського міжнародного інституту соціології, оприлюднені 11 вересня.

Раніше повідомлялося, що 5 вересня комітет з питань нацбезпеки Верховної Ради підтримав законопроект президента Петра Порошенка про внесення змін до Конституції в питанні закріплення курсу України на вступ до НАТО і ЄС.

У парламенті зміни до Конституції планують розглянути не раніше кінця вересня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: