Прокуратура завершила досудове розслідування жахливої ДТП у Києві

Читать на русском
Прокуратура Києва завершила досудове розслідування ДТП за участю Hummer, в якому загинула десятирічна дівчинка.

Прокуратура Києва завершила досудове розслідування ДТП за участю Hummer, в якому загинула десятирічна дівчинка.

За даними відомства, підозрюваному та його захисникам повідомили про завершення досудового розслідування, передає «Слово і Діло».

Серія смертельних ДТП в Україні. Як зупинити беззаконня на дорогах24 липня в результаті зіткнення двох автомобілів одна людина загинула, троє – у важкому стані. Цього ж дня в Києві позашляховик Hummer H2 на смерть збив 10-річну дівчинку на переході. Що робити, щоб навести лад на дорогах України, міркували експерти.

Сторона захисту знайомиться з матеріалами кримінального провадження. Після ознайомлення обвинувальний акт передадуть до суду. Водій Hummer перебуває під вартою.

Нагадаємо, 24 липня на бульварі Лесі Українки в центрі Києва водій на автомобілі Hummer Кирило Островський збив на пішохідному переході десятирічну дівчинку. Підозрюваний намагався втекти з місця події.

25 липня Островському повідомили про підозру за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Того ж вечора прокуратурі столиці повідомили, що водію Hummer була оголошена ще одна підозра – «Залишення в небезпеці» (ст. 135 КК України).

26 липня суд на два місяці заарештував водія Hummer без права внесення застави.

Нагадаємо також, у крові водія, який збив дитину на пішохідному переході, не виявили алкоголю.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: