ДТП у Києві: водію Hummer оголосили нову підозру

Читать на русском
Прокуратура Києва додатково оголосила нову підозру водію автомобіля Hummer, який на смерть збив дитину на бульварі Лесі Українки у центрі столиці.

Прокуратура Києва додатково оголосила нову підозру водію автомобіля Hummer, який на смерть збив дитину на бульварі Лесі Українки у центрі столиці.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

В Україні за півроку сталося майже 70 тисяч ДТПЧерез низку резонансних ДТП в Україні посилять контроль за пасажирськими перевезеннями. Зокрема, будуть нові штрафи.

«Водію автомобіля Hummer додатково оголошено про підозру за ст. 135 КК України (залишення у небезпеці). Вказане повідомлення вручено підозрюваному у присутності його адвоката», - йдеться в заяві прокуратури.

Санкція нової статті передбачає обмеження волі на строк до двох років або позбавлення волі на той самий строк.

Наразі дії водія кваліфіковано за двома статтями Кримінального кодексу України - ч. 2 ст. 286 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) та ч. 1 ст. 135 (завідоме залишення без допомоги особи).

Нагадаємо, 24 липня на бульварі Лесі Українки в Києві водій на автомобілі Hummer збив на пішохідному переході десятирічну дівчинку. Підозрюваний намагався втекти з місця події. Зараз він знаходиться в слідчому ізоляторі.

За даними поліції, перших ознак алкогольного сп'яніння у водія немає, проте підтвердити чи спростувати це зможе слідство.

Генпрокурор Юрій Луценко взяв на особистий контроль cправу про київську ДТП, в якій загинула дитина.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: