Смертельна ДТП в Одесі: водія затримано

Читать на русском
Поліція спростувала інформацію про третього загиблого в результаті аварії на Фонтанській дорозі.

Правоохоронці затримали водія автомобіля BMW, який влаштував резонансну ДТП ввечері в суботу на Фонтанській дорозі у районі 6-ї станції.

Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції в неділю, 9 вересня.

За даними поліції, водій автомобіля BMW виїхав на перехрестя на заборонний сигнал світлофора і зіткнувся з автомобілем Skoda. Після зіткнення машини відкинуло за межі проїжджої частини на тротуар, де перебували в цей час пішоходи.

У результаті ДТП чотири людини були травмовані, у тому числі 31-річна пасажирка автомобіля BMW. Два пішоходи загинули на місці аварії. Їх особи встановлені. Ними виявилися одеситка 1962 року народження і 52-річний чоловік. Стосовно третьої людини, яка нібито померла в кареті швидкої допомоги, інформація не підтвердилася. Зараз вона перебуває в реанімації, йдеться в повідомленні.

Винуватця аварії затримали в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України та помістили в СІЗО. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Відзначимо, що місцеві ЗМІ стверджують, що водій BMW - постійний учасник вуличних перегонів. При цьому вони посилаються на відео, опубліковане на YouTube у листопаді 2017 року.

Нагадаємо, ввечері 8 вересня в Одесі, крім аварії на Фонтанській дорозі, відбулися ще дві ДТП, у яких загинули люди.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: