У мережі з’явилося відео смертельної ДТП в Одесі

Читать на русском
У мережі з'явилося відео смертельної ДТП на Фонтанській дорозі в Одесі. На відео можна побачити, як водій BMW на шаленій швидкості проїхав перехрестя та зіткнувся з автомобілем Skoda.

У мережі з'явилося відео смертельної ДТП на Фонтанській дорозі в Одесі: відеореєстратор автомобіля, що був неподалік від місця події, встиг зафіксувати момент зіткнення.

Як пише «Слово і Діло», відповідний ролик опублікувало видання Таймер.

На відео можна побачити, як водій BMW на шаленій швидкості проїхав перехрестя та зіткнувся з автомобілем Skoda. В результаті ДТП, автівки відкинуло в різні сторони.

Також момент жахливої ДТП потрапив на відео камер спостереження. Ролик оприлюднило видання Думська. На ньому видно, як автомобіль на повній швидкості влітає в людей на перехресті.

Обережно, відео містить шокуючі кадри та не рекомендується для людей зі слабкими нервами.

Момент аварии на 6-й Фонтана в ОдессеТАЙМЕР Одесса

Як пише УНН з посиланням на дані поліції, в результаті ДТП загинули двоє одеситів: 56-річна жінка та 52-річний чоловік. Ще один чоловік перебуває в реанімації.

В Одессе BMW сбил на тротуаре пешеходов. Ракурс 2Думская Нет

Серед чотирьох травмованих - 31-річна пасажирка автомобіля BMW.

Як повідомлялося, 8 вересня в Одесі в результаті зіткнення автомобілів BMW і Skoda на зупинці громадського транспорту загинули двоє людей, ще п'ять постраждали.

ДТП сталася о 21:45. За даними правоохоронців, водій BMW рухався на великій швидкості на червоне світло і зіткнувся з автомобілем Skoda. Від зіткнення машини відкинуло в різні боки узбіччя. BMW вилетів через трамвайні рейки та зачепив людей на зупинці громадського транспорту.

Ймовірного винуватця ДТП, 27-річного водія BMW, затримали. За ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: