Луценко розповів, що робитиме після виборів у 2019 році

Читать на русском
Луценко готовий прийняти будь-який результат виборів у 2019 році. Він вважає, що йому немає чого боятися й що він знову не може опинитися за ґратами.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко розповів, чим він займатиметься, після виборів у 2019 році.

Як пише «Слово і Діло», в інтерв'ю «Цензор.НЕТ» чиновник заявив, що готовий прийняти будь-який результат виборів.

Два роки на посаді генпрокурора: топ обіцянок ЛуценкаЗа два роки на посаді генпрокурора рівень відповідальності Луценка впав із 17 до 9 відсотків.

Водночас Луценко не вважає, що йому є чого боятися й що він знову може опинитися за ґратами. Він «ніде не переступив закон».

«Я вважаю, що мій політичний досвід і можливість сказати «ні» (а якщо треба, то й набагато грубіше) за всіма восьми телефонами, потрібен тут до закінчення президентських виборів. А після цього за будь-якого результату я маю намір підготуватися й перейти в українську політику. Хочу підкреслити – за будь-якого результату виборів», – зауважив Луценко.

Також генпрокурор не виключив, що веде переговори з Віталієм Кличком.

«Так, я дійсно спілкуюся з приводу майбутньої парламентської кампанії з Кличком. Ми ведемо про це дуже хороші розмови. Але не тільки з ним», – сказав Луценко.

Крім того, генпрокурор зробив прогноз: «Потрібно розглядати президентські й парламентські вибори в нерозривній єдності. Перемога на президентських виборах тепер уже не несе 5-річної монополії на державну політику. Президентська перемога є дуже серйозним аргументом для результатів парламентських виборів. А парламентська коаліція й прем'єр сильно впливають на результат президента».

Як відомо, вибори президента України заплановані на 31 березня 2019 року.

Раніше в ЦВК прокоментували інформацію про можливе перенесення виборів.

Також з'ясувалося, хто вже заявив про намір брати участь у виборах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: