Кількість загиблих у ДТП в Одесі зросла

Читать на русском
Кількість загиблих в результаті дорожньо-транспортної пригоди на Фонтанській дорозі в Одесі досягла трьох осіб, ще чотири людини постраждали.

Кількість загиблих в результаті дорожньо-транспортної пригоди на Фонтанській дорозі в Одесі досягла трьох осіб, ще чотири людини постраждали.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні на сайті Національної поліції.

Зазначимо, раніше було відомо про двох загиблих на місці аварії. За даними поліції, ще один постраждалий помер у кареті швидкої допомоги. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в Одесі водій не впорався з керуванням, врізався в іншу машину і вилетів на тротуар, де збив пішоходів на зупинці.

Пізніше стало відомо, що імовірний винуватець затриманий. За попередніми даними, він за кермом автомобіля БМВ, рухаючись на великій швидкості на червоне світло, врізався в іншу машину. Авто від зіткнення відкинуло в різні боки узбіччя. "БМВ" вилетів через трамвайні рейки, зачепивши людей на зупинці. В результаті ДТП проїзд в районі аварії був тимчасово обмежений.

Раніше в Одесі три людини загинули в зіткненні двох BMW. Водій одного авто не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу.

У п'ятницю, 7 вересня, в Коломиї Івано-Франківської області в результаті ДТП загинули три людини, девять отримали травми.

А в аварії, яка трапилася в селі Жарків, загинули 18-річний водій скутера та його 19-річний пасажир.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: