Верховний суд поставив крапку в справі догани Горбатюку

Читать на русском
Верховний суд залишив чинним рішення про скасування догани керівнику Департаменту спецрозслідування ГПУ.
Сергій Горбатюк

Суд залишив чинним рішення про скасування догани начальнику Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури Сергію Горбатюку за відмову виконати вказівку керівництва відомства.

Таке рішення ухвалила Велика палата Верховного суду за результатами розгляду скарги Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на resonance.ua.

Про гарного хлопця Сергія. Колонка Олени ЯхноЖурналіст, блогер Олена Яхно розповідає, чому Сергія Горбатюка посунуть з посади і якими справами в ГПУ він опікувався

У коментарі виданню Горбатюк заявив, що Велика палата ВС таким чином поставила крапку в історії з його доганою, оскільки рішення остаточне й оскарженню не підлягає. Однак він утримався від детальних коментарів до оприлюднення повного тексту рішення Великої палати ВС. Прокурор лише зазначив, що «суд підтвердив безпідставність і надуманість мого притягнення до відповідальності».

Нагадаємо, Горбатюку оголосили догану.

Пізніше, начальник департаменту спецрозслідування Генпрокуратури відреагував на винесення йому догани. Також він оскаржив винесення йому догани. 5 березня Верховний суд скасував винесення Горбатюку догани, однак комісія прокурорів вирішила оскаржити це рішення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: