Редколегія на UMN: прослуховування Седлецької, початок політичного сезону, розірвання договору з РФ

Читать на русском
Сьогодні в Редколегії на каналі UMN редактори видань та журналісти поговорять про найгучніші теми цього тижня.
Слово і Діло

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19:00 ведучий Роман Скрипін обговорюватиме основні теми цього тижня разом з Ольгою Мусафіровою («Новая газета»), Олегом Новіковим («Слово і Діло») та Владиславом Красінським (Insider).

Журналісти поговорять про своїх колег, на яких намагається тиснути Генпрокуратура. Рішення суду щодо прослуховування телефонів головного редактора програми журналістських розслідувань «Схеми» Наталки Седлецької та журналістки видання «Новое время» Крістіни Бердинських уже обговорють в ЄС. Також експерти розглянуть, чого очікувати від нового політичного сезону й у що виллється розірвання договору з РФ.

П'ЯТНИЧНИЙ КАНАЛ | SKRYPIN.UA | 7 ВЕРЕСНЯskrypin.ua

Ведучий «Редколегії» Роман Скрипін і сьогоднішні гості UMN Ольга Мусафірова («Новая газета»), Олег Новіков («Слово і Діло») та Владислав Красінський («Insider») говоритимуть у прямому ефірі про те, що зазвичай пишуть між рядків.

Нагадаємо, слідчий ГПУ 4 вересня дав два тижні компанії «Київстар» на надання частини даних із телефонів головної редакторки програми журналістських розслідувань «Схеми» Наталки Седлецької та журналістки видання «Новое время» Крістіни Бердинських.

Які обіцянки потрібно виконати нардепам під час роботи 9-ї сесії Ради – на інфографіці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: