КПВВ на кордоні з Кримом припиняють свою роботу

Читать на русском
Перетнути адмінкордон із тимчасово окупованих Кримом можна буде тільки через КПВВ «Чонгар», який працює в штатному режимі.

Контрольні пункти в'їзду/виїзду «Каланчак» і «Чаплинка» на адміністративному кордоні з окупованим Кримом тимчасово припиняють свою роботу через викид хімікатів кримським заводом «Титан», в штатному режимі працює КПВВ «Чонгар».

Чи стане призначення Пашиняна перемогою вірменського «майдану» та чого чекати далі?У парламенті Вірменії 8 травня відбудеться голосування за кандидатуру Нікола Пашиняна на посаду прем’єр-міністра. Про ймовірне призначення та подальший розвиток подій міркували експерти.

Про це повідомив помічник голови ДПСУ Олег Слободян в Facebook, пише «Слово і Діло».

«З метою збереження життя і здоров'я персоналу Держприкордонслужби та громадян, які проживають біля кордону і наступних через КПВВ, в зв'язку з небезпечною екологічною ситуацією, що склалася на заводі «Титан» на території тимчасово окупованого Криму прийнято рішення про тимчасове припинення роботи контрольних пунктів в'їзду-виїзду «Каланчак» і «Чаплинка». Перетнути адмінкордон із тимчасово окупованим Кримом можна буде тільки через КПВВ «Чонгар», який працює у штатному режимі», - написав Слободян.

Раніше Порошенко відреагував на інформацію про викиди хімікатів в Армянську.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: