НАБУ прокоментувало заяву генпрокурора про вивезення серверів «Київстару»

Читать на русском
В Антикорупційному бюро спростовують заяву керівника Генпрокуратури про вивезення усіх серверів мобільного оператора.

Детективи Національного антикорупційного бюро не вилучали сервери мобільного оператора «Київстар», про що на зустрічі з народним депутатами заявляв генеральний прокурор Юрій Луценко.

Про це прес-служба відомства написала в Twitter, повідомляє «Слово і Діло».

«Інформація про нібито вилучення НАБУ всіх серверів «Київстар», поширена ЗМІ з посиланням на народного депутата Ольгу Червакову, не відповідає дійсності», - йдеться в повідомленні.

Як відомо, нардеп Ольга Червакова в Facebook написала, що під час зустрічі з генеральним прокурором Юрієм Луценком він заявив про те, що НАБУ без ухвали суду вилучили всі сервери «Київстару». Зазначена зустріч відбувалася з питання надання доступу до інформації за абонентським номером мобільного оператора «Київстар», що належить головному редактору програми «Схеми» Наталки Седлецької. Доступ до інформації за номером Седлецької був отриманий у межах справи щодо ймовірного розголошення таємниці досудового розслідування директором НАБУ Артемом Ситником.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що ГПУ отримала доступ до інформації по телефону одного з журналістів, який був на закритій зустрічі з Ситником.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: