У РФ відреагували на нові санкції ЄС

Читать на русском
РФ не боїться нових санкцій Євросоюзу. Раніше стало відомо, що дипломати ЄС схвалили продовження персональних санкцій.

Росія не збирається звертати уваги на нові санкції Євросоюзу.

Як пише «Слово і Діло», так прокоментував передбачуване продовження індивідуальних антиросійських санкцій з боку ЄС заступник глави російського МЗС Олег Сиромолотов, передає РІА Новости.

Україна готує санкції для компаній, які будують Керченський містМінінфраструктури України включає в список санкцій всі компанії, що працюють на об'єктах будівництва Керченського мосту.

«Розмови вже в багатьох країнах йдуть, що санкції треба скасовувати. Будуть вони, не будуть, у цій ситуації Росія розвивається своїм шляхом і звертати уваги на ці санкції не буде», - сказав заступник міністра.

Також він заявив, пославшись на слова президента Чехії Мілоша Земана, що санкції приймаються автоматично - без обговорення.

Сиромолотов підкреслив, що багато які країни зазнали серйозних втрат від антиросійських санкцій, причому не тільки іміджеві, а й матеріальні.

Раніше сьогодні стало відомо, що дипломати ЄС схвалили продовження персональних санкцій проти Росії. Рішення буде оприлюднене 5 вересня.

Нагадаємо, у липні Євросоюз ввів санкції через Керченський мост, а також продовжив санкції проти Росії до 31 січня 2019 року.

Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова заявила, що санкції за будівництво Керченського моста спрямовані проти жителів півострова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: