ЄС знову продовжив санкції проти Росії

Читать на русском
Санкції проти Росії продовжили на півроку. В списку санкцій 154 особи та 44 суб'єкти підприємницької діяльності.

Європейський Союз ще на півроку продовжив санкції проти Росії.

Про це в Twitter написав журналіст «Радіо Свобода» Рікард Йозвяк, пише «Слово і Діло».

Як вплинуть нові санкції США на оточення Путіна та що це дасть?У понеділок, 27 серпня, набули чинності санкції США проти Росії через використання хімічної зброї. Яке значення вони мають, міркували експерти.

Відзначається, що в списку санкцій 154 особи та 44 суб'єкти підприємницької діяльності.

«Сьогодні дипломати ЄС вирішили продовжити термін дії візової заборони й заморозити активи ще на шість місяців проти політиків із Росії та сепаратистів у Криму й на Донбасі. Очевидно, Захарченко буде видалений (зі списку – ред.)», – написав Йозвяк.

Раніше Чорногорія, Албанія, Норвегія та Україна заявили про намір узгодити свою національну політику з продовженням санкцій проти Російської Федерації.

Нагадаємо, 5 липня Євросоюз продовжив економічні санкції проти Росії до 31 січня 2019 року. Санкції були запроваджені в липні 2014 року у відповідь на дестабілізуючі дії Росії в Україні.

Відзначимо, що обмеження Євросоюзу поширюються на фінансовий та енергетичний сектори російської економіки, оборонну промисловість і виробництво товарів подвійного призначення.

Санкції обмежують можливості низки компаній РФ розміщувати на фінансових ринках ЄС свої облігації й отримувати кредити від європейських банків, а також обмежують доступ цих компаній до європейських технологій.

Нагадаємо, Кабмін має намір запровадити нові санкції проти Росії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: