Порошенко скликав голів фракцій на зустріч

Читать на русском
Президент проведе зустріч із керівниками фракцій і груп ВР щодо внесення змін до Конституції щодо європейської та євроатлантичної інтеграції України.

Президент Петро Порошенко проведе зустріч із керівниками фракцій і груп Верховної Ради з питання внесення змін до Конституції щодо європейської та євроатлантичної інтеграції України.

Про це в Facebook повідомив його прес-секретар Святослав Цеголко, пише «Слово і Діло».

Новий політичний сезон. Чого чекати восени в парламенті?13 липня Верховна Рада закрила свою восьму сесію. Дев'ята сесія парламенту почнеться 4 вересня. Чого чекати від нового політичного сезону?

«Зміни до Конституції щодо подальшої європейської інтеграції України та вступу до НАТО мають бути ухвалені Верховною Радою максимально швидко, вважає президент Петро Порошенко. Тому перед початком чергової сесії глава держави запросив на зустріч керівників парламентських фракцій та груп», – написав він.

Цеголко уточнив, що зустріч відбудеться ввечері 3 вересня на Банковій.

Як повідомлялося, раніше представник президента в парламенті Ірина Луценко заявила, що Порошенко зареєстрував у Верховній Раді низку змін до Конституції.

Вони, зокрема, стосуються закріплення в Основному законі європейського та євроатлантичного напрямку розвитку України, оренди Росією військових баз в окупованому Криму.

Також Парубій розповів, як працюватиме парламент восени.

Він також додав, що цієї осені має бути проведена реформа парламенту. Зокрема, планується змінити кількість парламентських комітетів, а також розглянути питання зняття депутатської недоторканності.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: