НАБУ перевірить доходи чоловіка сестри нардепа Полякова

Читать на русском
В Антикорупційному бюро вирішили перевірити доходи чоловіка сестри бурштинового народного депутата у справі збагачення останнього.

У рамках розслідування кримінального провадження про можливі незаконне збагачення та декларування недостовірної інформації народного депутата Максима Полякова детективи НАБУ вирішили перевірити останні доходи чоловіка сестри політика.

Про це йдеться в рішенні Солом'янського районного суду міста Києва, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, 28 квітня сестра Полякова купила квартиру вартістю в майже 11 мільйонів гривень. За даними слідства, сестра політика і її чоловік не мали відповідних доходів для покупки житла. До того ж, як встановили детективи, гроші для покупки квартири на банківський рахунок сестри нардепа внесла помічника Полякова в розмірі 7,06 млн грн. Вона ж на основі довіреності, виданої сестрою Полякова нардепу, придбала цю квартиру. Походження внесених грошей на рахунок родички політика невідомо. У зазначеній квартирі проживає Поляков зі своєю сім'єю.

Також детективи встановили, що дохід сестри політика з 1999 року по 1-й квартал 2017 склав 3,42 млн грн, а її чоловіка, з яким вони в шлюбі з 14 червня 2014 року, в сумі - 3,06 млн грн. В ході досудового розслідування, згідно з даними Головного управління Державної фіскальної служби в Києві, встановлено, що з другого кварталу 2014 по даний час чоловік сестри Полякова, працює в об'єднанні «Моторне (транспортне) бюро України», де отримує заробітну плату та інші виплати.

У зв'язку з цим, детективи НАБУ вирішили перевірити фактичні доходи чоловіка родички нардепа шляхом надання доступу до документів МТБУ. Суд надав доступ.

Нагадаємо, у цій справі НАБУ перевіряло рух коштів по банківському рахунку.

Раніше в Бюро дізналися про нові закордонні поїздки «бурштинового» депутата Полякова.

Також детективи оцінили вартість меблів у квартирі сестри нардепа.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: