НАБУ перевіряє Розенблата за фактами можливого незаконного збагачення

Читать на русском
Працівники Антикорупційного бюро перевіряють інформації про можливе збагачення бурштинового депутата Борислава Розенблата.
Борислав Розенблат

Детективи Національного антикорупційного бюро перевіряють позафракційного народного депутата Борислава Розенблата за фактами можливого незаконного збагачення і службового підроблення.

Про це йдеться в судовому рішенні, повідомляє «Слово і Діло».

За інформацією детектива НАБУ, Розенблат має два розрахункові рахунки в комерційному німецькому банку LBS Westdeutsche Landesbausparkasse. Зазначене підтверджується даними в узагальненому матеріалі Державної служби фінансового моніторингу України, наданому на запит Бюро із супровідним листом від грудня 2017 року.

У цих відомостях Держфінмоніторингу з грифом «Для службового користування» зазначено, що вони отримані від підрозділу фінансової розвідки іноземної держави й не можуть бути розголошені третім особам. Детектив просив накласти арешт на зазначені рахунки Розенблата з метою можливого застосування до них спеціальної конфіскації.

Суддя вказав, що до матеріалів клопотання не додані належні докази на підтвердження таких обставин. На думку служителя Феміди, фактичні докази приналежності цих рахунків Розенблату ґрунтуються лише на тексті клопотання.

Нагадаємо, Спеціалізована антикорупційна прокуратура завершила розслідування справи Розенблата та Полякова.

Раніше суд визнав Розенблата постраждалим від дій детективів НАБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: