ФДМ провів перший аукціон з продажу об'єкта малої приватизації в системі ProZorro.Продажі

Читать на русском
Приміщення загальною площею 608 кв. м по вул. Павловська, 4-8 в Шевченківському районі Києва продано приватній особі за 19,5 млн грн.

Фонд державного майна України у вівторок, 28 серпня, провів перший аукціон з продажу об'єкта малої приватизації в системі ProZorro.Продажі, за підсумками якого вартість нежитлового приміщення в Києві зросла майже в 2,5 рази.

Як передає «Слово і Діло», про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Зокрема, за даними на ProZorro.Продажі, приміщення загальною площею 608 кв. м на вул. Павловській, 4-8 у Шевченківському районі столиці продано приватній особі за 19,5 млн грн (початкова ціна продажу - 8 млн грн без ПДВ).

Як відомо, мала приватизація передбачає продаж об'єктів державної або комунальної власності, вартість яких не перевищує 250 млн грн.

Нагадаємо, раніше ФДМ виставив на продаж 210 об'єктів малої приватизації сумарною стартовою вартістю понад 113 млн грн. При цьому на вересень заплановано майже 200 аукціонів із продажу об'єктів малої приватизації.

В кінці липня глава Фонду Віталій Трубаров повідомив про старт малої приватизації через ProZorro.

Незабаром ФДМ вже на 100% завершив внесення до бази ProZorro.Продажі 716 об'єктів малої приватизації, запланованих на 2018 рік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: